sözlükteki durgunluk – dertli sözlük
gecenin bu saatinde bile 5 kişilik kadronun ayakta olmasına rağmen sol framede sadece kendi başlıklarımı gördüğüm anda dank eden hadise. ben şahsen sözlüğü sahiplenmişçesine aklıma ne eserse yazıyorum. inşallah birkaç aya bu tanımı okuyup gülerim.
ekonomide ki durgunluk nedeniyle daha çok çalışması gereken, derdi ekmek parasına dönüşmüş dertli sözlük yazarlarının hallerinden doğan sözlük durumu. (*)(*)(*)
11 yazar 31 ziyaretçinin aktif olduğu şu dakikalarda sitem etmeyeceğim durum. (not:yazar burada sevinç naraları atıyor. )
yazar ve ziyaretçi sayısını bilmiyor olsam da aktif bir sözlük dakikalarının geçmediği geçici bir durum hali :)
allahu azimüşşan ın oku emrinin yerine getirilmemesinden sebeple,yazacak yazarın kifayetsiz olmasından kaynaklanan çekingen kimselerin sessiz olması.hususen islami kesim.
sözlüğe kayıt yaptırmadan önce ''ooo'' dedim. ''bu insanların çoğu genç derginin insanları, genç gönüllü insanlar. burası bayağı aktiftir.'' yazılan tanımların çoğunun tarihine bakmamışım meğersem. sonra kaydımı yaptırdım. çaylaklık sürecimiz oldu ve şimdi elhamdülillah yazar olduk. keşfederken keşfederken hazirun 'u buldum. şu ana kadar benimle birlikte en fazla üç yazarın aynı anda aktif olduğunu gördüm. ziyaretçileri daha tam anlamadım ama maşallah buradalar. i̇nşallah onları yazar olarak aramızda görürüz. durgunluğun sebebini bilmiyorum ama bir yandan da düşünüp kendime şunu söylüyorum:- bre gafil! herkes sen mi? milletin işi gücü var.ama yine de demek istediğim şu bi kıpırdaşın ya (*)