alparslan kuytul – dertli sözlük
evet, yine öngörülerimiz doğru çıktı #481678.

fakat bu seferki gözaltı dalgası ile beraber hükümet ve içişleri bakanlığı bu cemaat/vakıf karşısındaki bütün ahlaki üstünlüğünü kaybetti. değil muhaliflere kendi tabanına bile izah edemeyeceği bir şekilde kuytul ve vakfı ile "mücadele" etmeye çalışıyor. valilik ve emniyetin yaptığı açıklamalar çok komik ve mesnetsizdi, kendileri bile yazdıklarına inanmamışlardır zaten. tek parti dönemi chp valisi de muhtemelen benzer açıklamaları yapardı.

iş artık güç kavgasından da öte hükümetin yersiz inadına dönmeye başladı. süleyman soylu'nun lazlık damarı tuttu herhalde. bundan sonra yapılan işlerde mantık falan aramanın bir anlamı yok. bakalım en nihayetinde hükümetin ödeyeceği bedel olacak mı? kuytul ve çevresi aslında kolay lokma. doğru düzgün bir medya desteği, bürokratik ayağı ve siyasi desteği de yok.

biz yine hatırlatmamızı yapalım, devletimiz en iyisini bilir herhalde??

maide suresi 8. ayet;

ey iman edenler! allah için hakkı ayakta tutun, adaletle şahitlik eden kimseler olun. herhangi bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi adaletsiz davranmaya itmesin. adaletli olun; bu, takvâya daha uygundur. allah’tan korkun. şüphesiz allah yaptıklarınızdan haberdardır.