senai demirci – dertli sözlük
hergun kullandigimiz o bildik siradan kelimelere tarifsiz anlamlar katarak bambaska kelime olmasini saglayan bi sair, bi hatip, bi doktor, bi yoldas, bi derttas.. dinlendikce dinlenen ve her yeni dinlemede yeni anlamlar cikarttiran sozlerin sahibi.
engin noyan'la yapmış oldukları esmaül hüsna çalışması da çok güzeldir. ilk dinlendiğinde göz pınarları hareketlendirir.
namaz vakitlerinde ''vakit sabah-vakit öğle-..'' sözleriyle başlayıp, dost tvde yayınlanan, o güzel duaları yazan ve seslendiren saygıdeğer kişi.
12 haziran'da oyunu kime vereceğini açıklamıştır. (http://www.haber7.com/haber/20110608/ben-iktidara-oy-verecek-adam-degilim.php)
ihl sözlük meselesinde de kayseride'ki eylem hakkındaki yazısında da haklıdır.
başlığı altına yazılmış çok afedersiniz 'kadınsı' gibi ifadelerin bulunduğu tanımların silinmesi için 6 aydır uğraşmasına rağmen hiç bir dönüş olmayınca sinirlenmiş böyle bir tepki vermiştir. kullandığı ifadeler efendiliğine zarar verse de sonuç olarak haklıdır.
kayseri'de 10 tane israilli kız sporcunun geldiği maçta şov yapmaya gitmenin doğru olmadığını yazmıştır. el hak bu görüşünde de haklıdır. filistin davası ülkemize bir maç için misafir olarak gelen 10 tane genç kıza yüzlerce insanın tepki göstermesiyle mi zafere ulaşacaktır? bu kadar küçük düşünen islamcılar olduğu müddetçe vay halimize.