kuraniyyun – dertli sözlük
sizin de dikkatinizi çekmiştir son yıllarda bu akıma mensup kişi sayısı artıyor. bu arkadaşlar sosyal paylaşım sitelerinden tutun video paylaşım sitelerine kadar her türlü platformda fikirlerini başarıyla yayıyorlar. en önemli müdavimlerinden birisi kuşkusuz edip yüksel'dir. ''19'' müptelası bu herif tevbe suresinin iki ayetini ''19'' kuralına uymuyor diye inkar etmişti. video; (http://www.dailymotion.com/video/xz2mzh_edip-yuksel-kur-an-i-kerim-den-ayetleri-inkar-ediyor_news)

başta ateistler olmak bir çok kesim islam'ı hadisler üzerinden vurma çabasında. sahih hadisler olduğu gibi ne yazık ki çeşitli nedenlerden dolayı peygambere isnat edilen uydurma hadisler de mevcut. mevzu hadisler var diye tüm hadis ilmini çöpe atmak. çok büyük ahmaklıktır. kur'an dinin teorik kaynağıdır, pratikte ise kaynak peygamberdir. bunu kabul edemiyor bu arkadaşlar...

ayrıca ''tek kaynak kur'an'dır'' diyen bu güruhlara karşı çıktığınızda sizi rahatlıkla kafir olmakla suçlayabiliyorlar. tek kendileri akıllı ve düşünen müslümanlardır. diğerleri sapıklığa düşmüş düşünemeyen kişilerdir.