münkesir – dertli sözlük
sözlüğümüzün ilber ortaylı'sı gibi. farklı bilgileriyle bizi aydınlattığı için teşekkür ederiz. çok uzun metinlerine bakınca içimden "durumumuz yoktu okuyamadık abi" diyorum. birazcık kısaltır mı, biz mi sabrımızı arttırırız bilemedim.
tebrik eder, mutluluklar dilerim.
yemek istiyorsa yemek, tatlı istiyorsa tatlı, çay istiyorsa çay, kahve istiyorsa kahve... dördünü de istiyorsa dördünü en iyisinden ısmarlamak artık üzerimize vaciptir.
#486316 allah iki cihan saadeti nasip eylesin.evlenen yazarlarımızdan çok azı sözlüğe geri döndü kendisinin de onlardan pay almasını dileriz. (*)
üniversite yıllarımda, istanbul üniversitesi siyasal bilimler fakültesindeki ictimalarda bulunmuştum, hayretle birçok gencin, birçok mevzudan bahisle sohbetlerini dinlemiştim, maşaallah ve tebriklerle sevmiştim, yıllar sonra o hissi veren yazılarıyla 5 yıla yakındır kendisini merakla ve dikkatle takip ediyorum, maşallah.
#469427çok sert yazılmış olduğunu hissettiğim entrynin sahibi yazar.başlığı görünce veya yorumları okuyunca bayadır birikmiş olan bir düşüncenizi sonunda dışarı vurabilmiş olma rahatlığı ile yazmışsınız gibi bir his oluştu içimde. şahsımca.. kötü bir niyet barındırmayarak bu yorumu yapıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın.