türkiye israil e savaş açsın – dertli sözlük
31 mayıs 2010 tarihinde gerçekleştirilen filistin yardım gemisine saldırı neticesinde müslümanların hep düşünü kurdukları şeyin aşikar hale gelmesidir.

gidip alalım şu ülkeyi. kırk kişi yeter bu iş için. inanmış kırk kişi. mekke'de inanmış kırk kişi vardı. kırk kişilik bir ashab ile islam 300 yılda tüm dünyaya yayıldı. inanmış 40 kişi yeter. orduya gerek bile yok.

konjoktürün canı cehenneme. ne olacak ise olsun artık. tüm türkiye filistin davasına şehid olsa yeryüzünde iman edenler biter mi? tüm türkiye halkı bir tek filistin için şehid olsa kaybetmiş mi sayılacak?

tüm ordumuz, mahallelerimiz, şehirlerimiz, dağlarımız ve ırmaklarımız siyonizm karşısında dursa ve tamamı yerle bir olsa, allah nurunu tamamlamaz mı?

ne kaybederiz toprağa uzanıp yatsak? ölmek için bu dünyaya gelmedik mi? bugün ölmeyecek isek ne zaman öleceğiz? ölüm geninin bulunmasını mı bekleyelim? ya da lokman hekim'in yazdığı ölüm reçetesi fırat'tan geri mi çıkacak? kaybımız ne olacak şehid olmaktan başka?

ilk soru her zaman kendime: "(vurgula: ey rüstem, sırtını devlete dayamanın rahatlığını, evladını sevmenin sevincini, yattığın ortepedik yatağı, akşam yemeğindeki ziyafeti, gece gezmelerini, eşini, tatlı aşını terk etmeye hazır mısın? ölmeye, vahşice öldürülmeye, işkence ile öldürülmeye hazır mısın? imanın var mı bu derecesine)?"
tayyip erdoğan grup toplantılarında esip gürlese de, fiziki müdahale anlamına gelen imalarda bulunsa da, israil'le savaşa girilme ihtimali yoktur.
savaş çıksın çığırtkanlığını da yapmıyoruz; fakat bazı şeylere karşı sessiz kalıyorsak, bu da gücümüzün yetmediğindendir. uluslararası sularda gemiye girip adam öldüren bir tutumdan söz ediyoruz. savaş sebebidir bu. ama savaşabilmek için en azından ceza verebilmek için doğru düzgün bir bağımsızlığın olmalı. daha gemideki vatandaşlarımızı alacak yaptırımı bile yok devletin. kürsüden konuşuyorlar sadece.
r. tayyip erdoğan'ın tepkisine, cümlelerine katılıyorum. da kendisine inanmıyorum. seni kim getirdi oraya, diye sorarlar adama çünkü. israil'in katliamına "operasyon" diyen doğan grubunun desteğiyle gelmedin mi oraya? refah partisinin içinden ılımlı bir yeni oluşum/hükümet çıkarılmak istendi ve seni sürmediler mi öne? hem halkın gazını alan hem de patronların önünü açan sen değil misin? biçilmiş kaftan değil misin abd için? gibi bir sürü şey....
org. başbuğ demiş ki: istersek israil i 2 saatte haritadan silebiliriz. onların toplam nüfusu 7 milyon, bizim sırf silahlı kuvvetlerimiz 10 milyon!
vayy be ne çıkış yapmış ama demi diyeceksiniz! keşke o kadar kolay olsa bitse!
israil one minute ın rövanşını alamamıştır aksine her hareketi kendisine one minute olarak dönmektedir. israile türkiyenin savaş açması yersiz olur. çünkü türkiye israili içten fethetmeye başlamıştır.