türkiye israil e savaş açsın – dertli sözlük
tayyip erdoğan grup toplantılarında esip gürlese de, fiziki müdahale anlamına gelen imalarda bulunsa da, israil'le savaşa girilme ihtimali yoktur.
savaş çıksın çığırtkanlığını da yapmıyoruz; fakat bazı şeylere karşı sessiz kalıyorsak, bu da gücümüzün yetmediğindendir. uluslararası sularda gemiye girip adam öldüren bir tutumdan söz ediyoruz. savaş sebebidir bu. ama savaşabilmek için en azından ceza verebilmek için doğru düzgün bir bağımsızlığın olmalı. daha gemideki vatandaşlarımızı alacak yaptırımı bile yok devletin. kürsüden konuşuyorlar sadece.
r. tayyip erdoğan'ın tepkisine, cümlelerine katılıyorum. da kendisine inanmıyorum. seni kim getirdi oraya, diye sorarlar adama çünkü. israil'in katliamına "operasyon" diyen doğan grubunun desteğiyle gelmedin mi oraya? refah partisinin içinden ılımlı bir yeni oluşum/hükümet çıkarılmak istendi ve seni sürmediler mi öne? hem halkın gazını alan hem de patronların önünü açan sen değil misin? biçilmiş kaftan değil misin abd için? gibi bir sürü şey....