metroda onuncu yıl marşı okuyanlar arasında kalan genç – dertli sözlük
kendinden geçmiş kemalistlerin ayininde mahsur kalmış talihsiz genç; kadirşinas itaatsizlik, tevarüs edilmemiş asalet...

https://twitter.com/themarginale/status/1189631039825743873

memleket kutuplaşıyor diye yaygara koparanlar, müslümanlar ile beraber yaşamaktan rahatsız olan sefil bir güruh. yoksa müslümanlar kimi hoşgörüp kime düşmanlık edeceğini gayet iyi biliyor.
i̇stanbullu avamın özlediği kemalist yaygarada; kıyam eden genç. avam açısından çok neşeli bir portre. tam bir huzur yolculuğu. yine istanbullu avam için o genç (bkz:mücahid) mazide kalmış ufak bir detay. avam onuncu yıl marşıyla saadetle eğleniyor. saadetli yobazların ziyadesiyle hoşlarına gitmiştir umarım. köhne kemalist zihniyet hala kusmaya devam ediyor. nefretleriyle, adavetleriyle ve saadetli destekçileriyle gayet huzurlular. lanetullahi aleyhim.
öz yurdunda garipsin öz vatanında parya. ne mutlu gariplere diyelim ve ekleyelim müslümanlıkla yoğrulan yurdu müslümansız bırakma allahım
katranı kaynatsan olur mu şeker diye bir atasözümüz var. seçim öncesi vatan,millat,kur'an aşkıyla yanan laik, kemalist, hoş görü abidesi cenah ellerine geçen ilk fırsatta içlerindeki kini kusabiliyor. düşün bu zihniyet istanbuldan çıkıp genel seçim kazansa ne yapar. hoş bazı müslüman kardeşlerimize göre bu hoş görülü arkadaşlar şu anki yönetimden daha sevimli oldukları için seçim zamanı başörtülü ablalarımızca da çokça desteklendi ama. sahi cumhuriyet kutlamalarında, içkili resepsiyonlarda seçim öncesi bunlarla kolkola olan mücahid ve mücahide kardeşlerimiz neredeydi?