özlem zengin – dertli sözlük
#484307 demek ki az buçuk ferasetimiz varmış. şurada dediklerimizi zamanla teyit edecek gibi görünüyor. hanımefendi, ayasofya imamının kadınlar hakkında attığı tweetlerden rahatsız olmuş;

https://haberglobal.com.tr/gundem/ozlem-zengin-den-ayasofya-camii-imami-mehmet-boynukalin-a-tepki-98454

evet. bakalım hoca efendi neler yazmış;

"cinayet cinayettir; cinsiyet değiştirmez; erkek, kadın, çocuk, büyük kimin başına gelirse gelsin ilkemiz: 'sizin için kısasta hayat vardır' ilahi düsturudur. sürekli 'kadın cinayetleri' vurgusu, kadını erkeğe düşman etmeye çalışan bir sloganik medya propagandasıdır."

hmmm, herhalde hanımefendi zamanında chp'li kokoş bir milletvekilinin de itiraf ettiği gibi ayetleri "sinir bozucu" bulmuş. ya da tandoğanvari "ulan öküz anadolulu, bu memlekete şeriat gelecekse onu da biz getiririz" mi demeye çalışıyor yoksa.

aaa özür dilerim, bu hanımefendi 28 şubatta çok büyük zulümler (!!!) görmüştü, onun için her meselede atıp tutma hakkına sahipmiş. çok yorum yapmayalım. yoksa yarın bir gün kademcilerle beraber ayasofya kürsüsüne çıkıp burası akp'ye meydan okunacak yer değildir, bu adama haddini bildirin diyebilir.

işin diğer vahim tarafı da, özlem hanım herkes işini yapsın demiş. mehmet boynukalın islam hukuku profesörü. özlem hanım'ın ne vasfı var, neye istinaden konuşuyor onu anlamak güç. derdi islam hukuku ile değildir inşallah. bir tane adam gibi ak parti milletvekili çıkıp şuna cevap vermeye cesaret edemez mi ya. ayaklar baş olmuş memlekette.