ateist terörizm – dertli sözlük
apaçık bir şekilde bütün dünyanın maruz kaldığı terördür.

yaklaşık 2 milyar nüfusuyla çin bütün dünya için bir güvenlik sorunudur. her nedense müslüman ülkelerde ekonomik/siyasal sebeplerden ötürü ortaya çıkan şiddet eğilimli hareketleri islam ile ilişkilendirmekten çekinmeyen sömürgeci batı düşüncesi ve onun bizim memleketimizdeki "tüketicileri", çin'in ve k.kore'nin anti-demokratik, insanlık dışı zulümlerini din/kültür çerçevesinde değerlendirmekten özellikle imtina ediyor. ırak'ta bütün ailesi amerikan askerleri tarafından öldürülmüş/tecavüze maruz kalmış/hapishanede işkence görmüş insanlar el-kaide'ye katılınca cihatçı terörist oluyor ama çin milyonlarca insanı sırf müslüman olduğu için 21.yüzyılda kamplara doldurunca bu insanların sesi çıkmıyor. bu, apaçık bir ateizm kaynaklı devlet terörüdür.

edit: dünya üzerindeki ateist nüfusu dağınık veya az değil, verilere göre çin'in yaklaşık yüzde 90'ı, k.kore'nin de neredeyse tamamı ateist. bunun haricinde abd'de yoğun bir ateist/deist nüfus var ama yönetimde etkili olmadıkları için etkisini bilemiyoruz.
saçma. bunu dünyadaki ateist nüfusunun azlığında ve dağınıklığında görmek mümkün. hem ben fikrin veya inancın içerisinde yer almayan bir mevzudan o fikrin/inancın müntesiplerini yargılamayı art niyetli değerlendiriyorum.