k pop ve lgbt – dertli sözlük
bazı gençlerin müzik anlayışı .sadece müzik deyip geçmek bilgisizlik olur.bu müziğin arkasında berbat bir dünya görüşü ve cinsiyetsizleştirme projesi var. hayranlarının neler yapabildiği hayal dahi edemezsiniz. i̇nternette k pop hakkında en ufak bir eleştiri yapın hemen linç edilirsiniz. zaten tüm sosyal medya uygulamaları da cinsiyetsizleştirme projesini desteklediği için haklı yorumunuz silinebilir.
k pop idolleri; yaptıkları müzik, giydikleri kıyafet, söyledikleri sözler ve hayran faaliyetleri ile lgbt ideolojisini destekliyorlar. trendlere giren müzik kliplerinde kullanılan renklere, hareket ve davranışlara bir bakın. kesinlikle masum değiller.bu idollerin bilerek yaptığı bir şey bile olmayabilir ama küresel sermaye onları burada kullanmak istiyor ve herhangi bir dini görüşü ve ideolojisi olmayan koreli idollerde bunun önünde savruluyor.asıl sorun şu;onların zaten dini kimlikleri yok.bizimkiler neden kayıyor.çünkü onlara öncü şahsiyetlerimizi sevdiremedik.
neden k pop dediğimizde ise yine fatura çoktan bizde. bu nesli kendi ezgilerimiz, marşlarımız ilahilerimizle büyütmedik .aslında z neslinin tüm problemleri x ve y nesline bağlı ortaya çıkıyor