aksa tufanı – dertli sözlük
türkiye'nin tüm güçsüzlüğünün sebebi içinizdeki hainlerdir net.türkiyenin duruşu net ve filistin halkının yanında kim ne derse desin.
i̇srail'le savaşma meselesine gelecek olursak karşımızdaki sadece i̇srail değil asla.amerika ve tüm avrupa ülkeleri.onlardan korkacak değiliz ama şu an ordumuz hepsini yenecek seviyede değil.dünyada süper güç değiliz yani.
eşek hikâyesinde de eşeği güçsüz bırakanlar seçim zamanı kemal dede diye gezenlerdir.şimdi tüm kemalist hesaplar i̇srail'den yana.üzerine düşen hiçbir görevi zamanında yapmayıp hatta bindiği dalı kesenler şimdi neyin hesabını soruyor anlamıyorum.siz zaten kemal kılıçdaroğlunu istemiyor muydunuz, onun filistin diye bir derdi yok.amerika ne derse o yani.amerikada dün açıklama yayınladı.i̇srailin yanındayız diye.
neyse onu da geçelim türkiye yakın tarihinden bir habersiniz galiba.erdoğan 98.kez seçilince mi güçlü olacakmış yok bilmem ne .son seçimde ikinci turda kazanmadı mı neden çünkü ülkenin yarısı müslümanlara kafirlerden daha fazla düşmanda o yüzden.peki neden düşmandan daha fazla düşmanlar.çünkü bu topraklarda ezan okunmasını hazmedemiyorlar.