2024 yerel seçim sonuçları – dertli sözlük
hayatımda ilk defa türkiye haritasını kırmızı gördüm.şok gibi bir şeydi.oy kaybedeceğimizi biliyordum ama bu kadar kötü bir tablo da beklemiyordum.resmen kızıl komünist gibi bir şey oldu ülke.
üzülüyorum, çünkü chp demek zulüm demek, dinsizlik demek,lgbt demek, yolsuzluk demek ve bolca din düşmanlığı demek.heykel kafalı ve içkici bir güruh.
şimdi ders vermiş mi oldu halk.dersi kendilerine verdiler.chp seçmeni chp'ye hiç ders vermez mesela.akp gelmesin diye her daim gider ve en istemediği kişiye oyunu verir.

kaybettik,iyi kaybettik.lanet insanların önü açıldı.i̇stanbulu alır mıyız diye umut ederken 10 puanlık farkla kaybettik.yalanoğlu onca yalana rağmen büyük farkla aldı.üsküdarı bile kaybettik.ankarada yavaş konuşmayarak.kazandi bir de karşısına koydukları aday çok kötüydü.i̇zmirde ak parti adayı çok iyiydi ama i̇zmir de chpnin kalesi olduğu için bir şey fark.etmedi.bu defa sadece büyükşehirler.elden gitmedi.i̇lk defa ak parti ikinci parti durumuna düştü
ülkede ideolojik sayıklerle oy veren seçmen az.mesela i̇zmir ve konya davasına bağlılık açısından aynı şekilde oy verme davranışı gösteriyor ama bu seçimde her iki tarafında kalelerinde bile sarsılma var.
herkes tencereye bakıyor.neyse nasip ne diyeyim.olanda vardır hayır deyip geçip gideceğiz.