iphone 4 – dertli sözlük
satışa sunulmasından sonra 1 hafta geçmeden 2 milyonluk satış rakamına ulaşabilmiş, insana "olay budur" dedirten telefon. (*)
--spoiler--
iphone 4'te işler karıştı


yeni iphone'un sinyal sorunu düşündüğünüzden de ciddi olabilir: işte basına sızan şok sözler...


apple'ın popüler telefonu iphone'un en yeni modelindeki sinyal sorunu devam ediyor. daha önce resmi bir açıklama yapan apple, sorunun yazılım güncellemesi ile çözüleceğini duyurmuştu. bu açıklamadan kısa bir süre sonra ise antenasys ile ortak açıklama yapan apple, konunun fazla abartıldığını söylemişti. buna rağmen sorunu çözmek için uğraşmaya devam eden apple, çalışmaları sonucunda ilk açıklamadaki yazılım güncellemesinin sanıldığı şekilde bir çözüm üretemeyeceğini keşfetti.

apple'ın kaybettiği iphone nedeniyle firmanın kara listesine girmiş olan gizmodo sitesi yine yapacağını yaptı ve bu olayın da peşine düştü. apple'ın applecare destek hattını 3 kez arayan gizmodo sonunda konuyla ilgili yanıtı almayı başardı. son görüşmede yetkilinin yazılım güncellemesinin iphone sinyal sorununu çözmeyeceğini öğrenen gizmodo bu haberi de paylaşarak şimşekleri bir kez daha üzerine çekti.

åžu aşamada sorunun nasıl çözüleceği ise net değil. borsadaki değeri ile microsoft'u bile geride bırakan apple için bu sorun bir yıkım anlamına gelmiyor ama olayın daha da kötü bir noktaya gelmeden firmanın hayranlarını ile arasını düzeltmesi gerekiyor.





--spoiler--
insandan daha değerli olan, kapitalizmin çekici gücü yüksek ve fiyakalı cihazı.

misal; iki arkadaş yolda yürüyorlardır. biri elindeki iphone'yla uğraşırken diğeri adımlarında ona eşlik ediyordur ki tam o sırada iphone'lu vatandaşın ayağı taşa takılır ve yere kapaklanır. yanındaki arkadaşı kahkahalara boğulur.. yürümeye kaldıkları yerden devam etmeye başlarlar ki bu defa az bir mesafeden sonra şahsın elinden kayan iphone yerle bir olur. arkadaşın tepkisi ise gayet halimize tefsir nisbetindedir.gayet tedirgin bir halde
-oo inanmıyorum! telefona bişey oldumu!!??...(*) (*)