instagram – dertli sözlük
bu mecra insanlarin ruh dengesini bozdu gercekten. hersey o kadar goz onunde yasaniyor ki hep ozendirme/begendirme odakli. bir de bu begenilen/ozenilenlerin şakşakçıları var ki onlara hic anlam veremiyorum. takip ettigi o kadar yuce ve elestirilemez ki aksi bir yorum yapildiginda saksakcilar aninda uzerinize atlar ve cok guzelsiniz cok supersiniz diye begenmeye devam eder. anlamadigim kimin nefsini kabartiriyorsun ne icin? allahin huzurunda kim icin sahitlik edeceksin, neyi icin? şalindan gozuken boynu icin yada elindeki oje icin instagramda savundugun gibi allahin huzurunda da savunabilecek misin? rabbin feraset nasib eyle hepimize!
tanıdığım arkadaşlarım harici dini sayfaları ve yazarlardan olsun düşünürlerden olsun sözler barındıran sayfaları takip ettiğim platform. tanımadığım insanlardan da takip ettiğim ablalarım çok tatlı insanlar ve gerçekten de sıkı takip ile aile hissine ulaşabiliyorsun bir yerden sonra. hoşuma giden ve yazdığım sözlerimi çektiğim doğa fotoları altına yazmamda bana kolaylık sağlayan sosyal platform.
karakteri zayıf insanların kendilerini ispat çabasına girdiği, mutsuzların etrafa ben çok mutluyum izlenimi vermeye çabaladığı, yeni evlilerin eşyalarını çekip çekip paylaştığı, kiminin sanatsallı foto çektiği, kiminin komikli hesap takip ettiği bir sosyal paylaşım sitesi.
her site kullanıcının elinde kullanım amacına göre şekillenir, instagram da öyle. uygun birşekilde kullanılırsa gayette güzel bir site