dertli sözlük’ün nabzını tutmak – dertli sözlük
sözlüğün kurulduğu herkesin imrenerek baktığı/hatırladığı ilk yıllarından geriye birkaç yazar kaldığı ve ilk günkü coşkunun yeni gelen yazarların hepsinde mevcut olmadığı için ayrıca son dönemlerde yenilenme sürecine girildiği için sözlük fazlasıyla sessiz kaldı. sözlüğü hareketlendirme adına birkaç girişim oldu, oluyor.

dertli sözlük seçkisi bunların ilki denilebilir. seçkiyi ilk duyurduğumuzda da ara ara başlıklarda da görüş ve yorumlara açık olduğunu merak ettiğiniz bir konuyu ayın konusu olarak hazırlayıp tartışmaya sunucağımızı belirttik. bir iki yazarla muhabbet esnasında gelen fikirler dışında bir şey çıkmadı. yani bunu konuşsak dediniz de yok mu dedik ey ilgisini çekmeyenler (*)

sosyal medyada yapılan paylaşımlarda görsellerle, etiketli paylaşımlarla arttırılmaya gayet edildi. bu konuda metropol bedevisi ve blacknurse yazarlarımıza teşekkürü borç biliriz. (*)

en önemlisi burada başlatılan muhabbetin, sohbetin gerçek hayata yansıması olmazsa olduğu yerde kalır. pandemi nedeniyle yapamadığımız dertli sözlük muhabbet zirvelerini inşallah haziran ayında i̇stanbul'da hanımlarla yapıp yeni bir hareketliliğe bismillah diyelim inşallah. (*)

o beklenilen ve istenilen bereket ve aksiyon en yakın zamanda aramızda olur (*)