antikapitalist müslüman gençler – dertli sözlük
beşeri sistemlerden derman aramak, yapılacak en büyük gaflet olur. kapitalizm ne kadar beşeri ise sosyalizm de o kadar beşeridir. birbirinin alternatifi gibi gösterilen bu iki sistemin de kurucuları siyonistlerdir. maksatları, insanlığı ifsat edip hak'tan uzaklaştırmaktır. çözüm adresi hakk'ın sistemi, i̇slam'dır. o i̇slam ise ne kapitalistlerin ne de sosyalistlerin i̇slam'ıdır. i̇slam, allah ve resulü'nün bize haber verdiğidir. konuyu erbakan hoca'dan bir örnekle bitirelim.

erbakan hocamız, siyonizm'i anlatırken "timsah" benzetmesi yapardı. timsahın alt çenesini kapitalizme üst çenesini de sosyalizme benzetir ve şu muazzam tespiti ortaya koyardı:

"alt çene ile üst çenenin karşılıklı çarpışmaları birbirlerine düşmanlıklarından değil, ana gövdeyi, yani timsahı, yani siyonizm'i beslemek içindir."

i̇nsana değer vermeyen, sınıf farkını kaldırıyoruz ayağıyla halkı sömüren, allah'ın verdiği özgürlüğü ceberrutça engelleyen bir sistemi i̇slam'la yan yana koymaya çalışmak insan zekasıyla dalga geçmek anlamına gelir. (alinti)